STOMATOLOŠKI PREGLED

Stomatološki pregled

Ob prvem obisku v našem Zobozdravstvenem centru zobozdravnik opravi stomatološki pregled. Prav tako natančno pregledamo pacienta tudi na kontrolnih pregledih, ki jih priporočamo na 6 mesecev.

Stomatološki pregled v zobozdravstveni ordinaciji

STOMATOLOŠKI PREGLED – Zobozdravnik temeljito pregleda celotno ustno votlino, čeljustni sklep, področne bezgavke, zobe in obzobna tkiva. Pacienta seznani s stanjem in načrtom sanacije zob in obzobnih tkiv.
STOMATOLOŠKI PREGLED Z NAČRTOM – Stomatološki pregled, ki zahteva poleg zgoraj opisanega pregleda še obsežnejše protetično načrtovanje.

Intraoralna kamera

Intraoralna kamera AcuCam Concept IV našim zobozdravnikom pomaga pri pregledu in diagnostiki ustne votline. Ta najzmogljivejša intraoralna kamera ameriškega proizvajalca GENDEX, zmore izostriti kadre vse do oddaljenosti 1 mm, kar v praksi pomeni povečavo mikroskopa.

Pacientu prikaže stanje v ustih, zobozdravniku pa natančno prikaže strukture, ki jih s prostim očesom ni mogoče videti. Je nepogrešljiv pripomoček za prikaz zob in obzobnih tkiv našim pacientom in za boljše razumevanje naših posegov.

KONTAKT  •  ZOBNI RENTGEN  •  ESTETSKO ZOBOZDRAVSTVO  •  ZALIVKE